Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Тестер за приколки

Кат.бр. 853770
9.794,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Оваа тестер-кутија ги проверува и контролира каблите и конекциите на 7/13 полна приколка на автомобил или друго возило. Тестер кутијата е направена од робустно ABS пластично куќиште и е погодно за сите возила, без или со CAN автобус систем. Двојни ЛЕД сијалички овозможуваат визуелно покажување на нарушувања кај товарните отпорници. Оптичкиот приказ исто така овозможува мониторинг на негативните линии кај 13 - полен приклучок.

Технички податоци:
Погоден со или без CAN систем
За возила со или без контролен детектор за автоматско препознавање на приколка
5 метри кабел
Комбиниран 7/13 - полен приклучок
Пластична кутија
Погодно за: 12 V

Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.