Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ТАХОМЕТАР NIGHTFLIGHT

Кат.бр. 854985
4.543,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Оригинален фасцинирачки изглед за љубителите на најновите автомобили и брзото возење, но и за оние коишто уживаат во постарите класични модели. Инструментите се продаваат во неколку дизајни-еднобојни со сребрена позадина, осветлени со 7 ЛЕД диоди во боја, или димено стакло ""NightFlight""-за секого има по нешто. Дисплејот се гледа само кога е стартуван автомобилот. Во спротивно, се гледа само темно стакло. Не е погоден за дизел-возила.

Технички податоци:
Боја: сребрена/сива
Бои на осветлување: бела/црвена
Резолуција: 200 rpm
Уред Ø: 52 mm
Опсег на мерење: 0 до 8000 rpm
Работен напон: 12 V

Вклучено во испорака:
Тахометар(1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
КОНВЕРТОР 24 V FAS 100 систем за асистирање при возење
944,00 ден.
35.813,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.