Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

СЕТ ЗА ПОЛИРАЊЕ

Кат.бр. 855156
531,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

За полирање на батерии, производ бр. 85 40 38, или други уреди со дискови за полирање
Дијаметар Ø 225 - 245 mm. Висина: 30 - 45 mm.

Технички податоци:
Дијаметар ø: 225 - 245 mm

Вклучено во испорака:
Сет за полирање (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
МАШИНА ЗА ПОЛИРАЊЕ 1200 W ОБНОВУВАЧ НА БРИШАЧИ ЗА АВТОМОБИЛ СЕТ ОД 20 ДОДАТОЦИ ЗА БОРМАШИНА
6.324,00 ден.
672,00 ден.
2.773,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »

Купувачите кои го купија овој производ, исто така купија и:
СРЕДСТВО ЗА ПОЛИРАЊЕ - 1:10 5L АВТО ЈОНИЗАТОР ОБНОВУВАЧ НА БРИШАЧИ ЗА АВТОМОБИЛ
354,00 ден.
826,00 ден.
672,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.