Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

КВАРЦЕН ЧАСОВНИК СО 4 LED СВЕТИЛКИ ВО БОЈА

Кат.бр. 855207
4.543,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Времето на овој кварцен часовник лесно се приспособува со притискање на копчето на предната страна, а бојата на светлината со прекинувач на задната страна.

Технички податоци:
Боја: црна
Спецификација: 4 LED диоди
Резолуција: 5 мин
Бои на осветлување: сина + зелена + жолта + црвена
Дијаметар на осветлување: 52 мм
Мерен опсег: 12 ч
Работен напон: 12 V

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ТАХОМЕТАР NIGHTFLIGHT
4.543,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.