Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Полнач Autostar 700 за акумулатори и стартер

Кат.бр. 855275
48.682,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Полнач за батерии со стартер, опремен со заштита за автомобилскиот систем, како на пример мотор контролер , воздушно перниче и други заштити. Моќен стартер за стартување на моторот во случај на потполно празна батерија (акумулатор). Заштита од пренапон во случај да застане со напојување кога моторот ќе запали, уредот автоматски се исклучува. Можност за 12 и 24 V за камиони и земјоделски возила.

Технички податоци:
Големина (Ш x Д x В): 483 x 320 x 745 mm
Погодна за оловно-киселински акумулатори
Препорачани батерии со капацитет: од 15-400 Аh
Стартер: (12 V) 550 А
Максимална струја: 50 А
Тежина: 30 килограми
Работен напон: 230 V/50 Hz
Полнење: 12/24 V


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Полнач на акумулатор Einhell BT-BC 4 P Полнач на акумулатор Einhell BT-BC 22 E 12V ПОЛНАЧ НА АКУМУЛАТОРИ BDSBC20A СО ДИЈАГНОСТИКА ПЛАШИЛО ЗА КУНИ
1.864,00 ден.
7.434,00 ден.
7.670,00 ден.
11.480,00 ден.
1.121,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.