Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Полнач VCW12000

Кат.бр. 855980
6.785,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Микро-процесорски контролиран професионален полнач за оловно-киселински акумулатори. Можност на менување на јачина на струја 2/6/12 А. Погоден за акумулатори 6-120 Аh. 6 LED диоди и дигитален дисплеј кој дава опширни информации за сите активности. Полначот автоматски се префрла на одржување полнење кога батеријата е полна. Ова прави вашата автомобилска батерија да има подолг рок на траење.

Технички податоци:
Фунција за празнење: не
Струја на полнење (макс.): 2/6/12 А
Погодно за: оловен акумулатор
Напон на полнење: 13,8
Струја при старт (12 V): 12 А
Напон на акумулатор: 12 V
Функција на полнење: 3-степенска
Препорачан капацитет на акумулатор: 6 до 120 Аh
Погонски напон: 230 V/50 Hz

Вклучено во испорака:
Заштита од замена на полови
Помош при движење
Полнење поради одржување
LED-индикатори
3 автоматски завои за оптимално полнење на батерии
Променлива струја на полнење
Индикатор за напон на батеријата.

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Полнач на акумулатор Einhell BT-BC 22 E 12V Автоматски мулти- полнач XS 3600 Ctek
7.434,00 ден.
7.670,00 ден.
6.667,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.