Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Чекрек (вител) 907 kg

Кат.бр. 856330
12.154,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Адаптер плочата обезбедува можност за користење на повеќе начини, за влечење или забавување. Исто така не се исклучува можноста за користење и во фиксни услови. * 7,5 m приклучен кабел. Заштита со прекинувач за престегање, за да не дојде до уништување на сајлата и куката.

Технички податоци:
Верзија: жичен и безжичен далечински управувач
Димензии кабел: 13 m • 4,6 mm Ø
Влечна брзина (со оптоварување): 1,83 м / мин
Влечна брзина (без оптоварување): 1,83 м / мин
Влечење (стоење): 907 килограми
Влечење (тркалање): 2700 килограми
Влечна сила: 907 килограми 5400 килограми со макара
Моторна заштита на реле
Работен напон: 12 V

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
МОНИТОР ВО БОЈА Х4-TECH NOVA M7 КОНВЕРТОР DC/DC ЛАСЕРСКИ МЕРАЧ НА ВРТЕЖИ DT-10L
5.245,00 ден.
3.009,00 ден.
3.717,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.