Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

8 LED СВЕТИЛКИ

Кат.бр. 856445
5.015,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Светлата се вклучуваат автоматски со фаровите и ги заменува паркинг светлата.

Технички податоци:
Содржина: 1 пар
Димензии: (Ш x В x Д) 156 x 25 x 39 мм
Длабочина: 39 мм
Форма: правоаголни, заоблени
Тип на осветлување: 8 LED диоди
Светилки: 8 LED диоди
Работен напон: 12 V

Вклучено во испорака:
Регистриран во областа на StVZO, не е потребна регистрација или ABE, дополнет со комплет кабли и инсталација.

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПОЗИЦИОНИ СВЕТЛА СО 5 LED СВЕТИЛКИ
4.130,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.