Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ДНЕВНО ЛЕД СВЕТЛО SUV/VAN

Кат.бр. 857114
9.145,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Познато е дека половина од вкупниот број сообраќајни несреќи се предизвикани од намалена видливост. Овие ризици се намалуваат со дневното светло „ Ѓаволски очи“ кое се приклучува во акумулаторот на возилото и задните светла. Се инсталира лесно бидејќи сите точки за поврзување се лоцирани под хаубата и не предизвикува прекин во системот на возилото при директна конекција со акумулаторот.Дневното светло се активира при вклучување на моторот (не при старт). По исклучување на моторот, дневното светло се деактивира. Со EG-сертификат (ECE R87)

Технички податоци:
Димензии: (Ш x В x Д) 230 x 35 x 100 mm
Длабочина: 100 mm
Тип на осветлување: 6 ЛЕД
Работен напон: 12/24 V
Капацитет на ЛЕД: (1W, 6000k)
Автоматско вклучување/исклучување:
- се вклучува при вклучување на моторот
- се исклучува при вклучување на светлата на возилото
- се вклучува при исклучување на светлата на возилото

Вклучено во испорака:
Лепливи ленти
Нерѓосувачки челични штрафови и завртки

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ДНЕВНО ЛЕД СВЕТЛО/ПОЗИЦИОНО СВЕТЛО
5.723,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.