Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

18 LED ДНЕВНИ СВЕТИЛКИ

Кат.бр. 857115
4.602,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Со овие дневни LED светилки автомобилите полесно се забележуваат, особено на булевари и темни улични клисури. Ја зголемуваат вашата безбедност и безбедноста на вашите сопатници.

Технички податоци:
Содржина: 1 пар
Димензии: (Ш x В x Д) 182 x 24 x 43 мм
Длабочина: 43 мм
Форма: правоаголник, заоблен
Тип на осветлување: 18 LED диоди
Работен напон: 12/24 V

Вклучено во испорака:
Комплет кабли
материјал за монтажа
инструкции за инсталација со инсталациона графика.

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ДНЕВНО ЛЕД СВЕТЛО SUV/VAN
9.145,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.