Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

МАШИНА ЗА ПОЛИРАЊЕ 1200 W

Кат.бр. 857383
6.324,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Идеална за полирање на автомобил, мотор, караван итн. Регулирање на постојана брзина.

Технички податоци:
Должина на кабел: 2 м
Дел за полирање ø: 180 mm
Брзина: 1000 до 3000/min
Потрошувачка: 1200 W
Работен напон: 230 V

Вклучено во испорака:
2 кружни додатоци за полирање и 2 за стружење: 1 x P120, 1 x P400

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
АВТО ПОЛИР МАШИНА СЕТ ЗА ПОЛИРАЊЕ ПОДЛОГА ЗА ЛАДЕЊЕ НА ПРЕНОСНИ КОМПЈУТЕРИ -CONRAD - XL - ЦРНА LCD оптички микроскоп Bresser 5201000
3.127,00 ден.
531,00 ден.
4.012,00 ден.
19.352,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.