Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ЈОНИЗАТОР-ПИРАМИДА

Кат.бр. 860020
2.183,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Овој атрактивен јонизатор го подобрува квалитетот на воздухот во вашиот дом или канцеларија. Воздухот со негативни јони потсетува на свеж планински воздух или на свежина после дожд. Јонизаторот работи со актуелна иглеста технологија и поседува 4 силни јонски струи. Јонизаторот пирамида го прочистува воздухот од дим, прашина и полен и помага во спречување на астма, грозница и алергија.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 114 x 114 x 75 мм
Боја: црна
Потрошувачка на енергија: 0,4 W
Работен опсег: до 25 м
Работен напон: 230 V/50 Hz.

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
Домет до 5 метри
Мала потрошувачка на енергија
За подобрен квалитет на воздухот.

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ЈОНИЗАТОР ЗА ВОЗДУХ ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ И ЈОНИЗАТОР HA120E Јонизатор со светло Прочистувач на воздух со јонизатор
4.661,00 ден.
13.039,00 ден.
1.652,00 ден.
5.998,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.