Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Безконтактен топломер FT 80

Кат.бр. 860143
7.316,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Безконтактен инфрацрвен топломер. Ја мери температурата на телото и предмети за неколку секунди. Ја мери температурата на телото без да ја допре, хигиенски и сигурно. Посебно за мерење температура на деца и бебиња. Со голем, осветлен и јасен екран.Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) x 41,8 x 62,4 mm 103,1
Број на батерии: 2 Микро-батерии (вклуч.)
Мерење период: 2 сек
Температурен опсег: Телесната температура: 34 ° C до 42.5 ° C (93.2 ° F до 108,5 ° F)
Температура на предмет: 15 ° C до 60 ° C (59 ° Fдо 140 ° F)
32 мемории за складирање
Хигиенско и безбедно мерење
Голем осветлен екран
Промена на мерна единица од F на С
Контрола на звук (On / Off)
Авто-исклучување
Медицински производ
Индикатор на статус на батерија

Вклучено во испорака:
FT 80 топломер
Батерии
Упатство

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ИНФРАЦРВЕН ТЕРМОМЕТАР VOLTCRAFT IR 260 ИНФРАЦРВЕН ТЕРМОМЕТАР, VOLTCRAFT 110-1S BEURER Мултифункционален термометар FT 70 Инфра црвен термометар IR-230
2.124,00 ден.
1.357,00 ден.
5.310,00 ден.
1.947,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.