Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Рачен часовник со пулсметар

Кат.бр. 860195
1.888,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Часовникот ги снима срцевиот пулс и други податоци за вежбањето, така што можете да си ја архивирате Вашата фитнес програма. Можете да поставите граници на аларм кој ќе се активира доколку пулсот ги надмине поставените вредности или доколку веќе сте согориле одредено количество калории. Можно е часовникот да работи и во режим на одбројување, но и со најава дека срцевиот пулс се опоравил после вежбањето.

Технички податоци:
Фреквенција на пулсот: 30 до 240 отчукувања/мин
Напојување: 2 x CR2032 копчести батерии (вклучени во комплетот).

Вклучено во испорака:
Рачен часовник
Батерија.

Опрема:
 *

Карактеристики:
 *
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.