Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

CONRAD Метален детектор GC1026

Кат.бр. 860411
17.110,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Практичен метален детектор за пронаоѓање на изгубени метални предмети.Јасен екран во боја со индикатор за длабочина и диференцијација на метали. Рачката и штитникот се опремени со нелизгава пена.

Технички податоци:
Димензии: (ш x в x д) 220 x 1420 x 220 мм
Сонди: 21 cm
Број на батерии: 8 Mignon батерии
Макс. длабочина: 22 cm
3 аларм тонови
Екран во боја
Излез за слушалките
Контролна вртлива глава за да се прилагоди на чувствителноста и разликувањето на металите 3 аларм тонови: (висок, среден, низок)
Екран во боја: 60 x 40 мм
Приближно 70 часа време на работа со полни батерии
Тежина: 1400 г

Вклучено во испорака:
Детектор
Упатство за употреба

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
МЕТАЛ ДЕТЕКТОР 3900 D PRO PLUS МЕТАЛДЕТЕКТОР ACE 250 PACKAGE GARRETT Детектор за метали PRO INTERNATIONAL GERRET Детектор за метали EURO ACE PACKAGE
44.014,00 ден.
31.034,00 ден.
80.889,00 ден.
40.946,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.