Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

КУТИЈА ЗА АЛАТ TOOLCRAFT WZK-309

Кат.бр. 887090
34.102,00 ден. На залиха во Македонија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Практична и цврста кутија за алат, со две странични рачки за едноставен транспорт.

Технички податоци:
Димензии: (Ш x В x Д) 660 x 434 x 307 mm
Боја: сива, темно сива, црвена
1 фиока: 591 x 75 mm
2 фиоки: 591 x 50 mm
6 фиоки: 194 x 50 mm
Тежина: 31,9 кg

Вклучено во испорака:
Кутија за алат (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.