Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ТРОДЕЛЕН ВАКУУМ

Кат.бр. 889686
1.121,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Создава силен вакуум за работа со тешки плочи, на пр. мермер и стакло. Погоден и за вдлабнатини на автомобил.

Технички податоци:
Димензии: (Ø) 120 mm
Капацитет: 110 кg

Вклучено во испорака:
Троделен вакуум (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ДВОЕН ВАКУУМСКИ ДРЖАЧ СОЛАРЕН ВЕНТИЛАЦИСКИ СИСТЕМ
708,00 ден.
7.080,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.