Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

SPA 01 ВЕШТАЧКА МАСА

Кат.бр. 930072
3.776,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Конечно решение за пластични каросерии, на пример, на кампери. Монтирани меѓу CB радио и антената, вештачката маса гарантира подобар прием.

Технички податоци:
*

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.