Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Подлога за ладење за преносен компјутер

Кат.бр. 999200
1.888,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Подлогата за ладење е соодветна за сите преносни компјутери со големина до 40,64 cm (16 "). Благодарение на двата тивки вентилатори со пречник 60mm, одведувањето на создадената топлина од компјутерот е многу едноставно и ефективно. Малата тежина и можноста за склопување овозможува оваа подлога за ладење да ја собере во секоја торбица во која се пренесува компјутерот. Преку интегрираниот троен USB hub можат да се приклучат додатни USB уреди, како што се мемориски стикчиња, тврди дискови и слично. Со само 23 dBA бучавост, подлогата е исто така тивка и воопшто не се забележува нејзиното присуство, така што Ви овозможува непречено задоволство при работа, играње видеоигри или сурфање преку Вашиот преносен компјутер.

Технички податоци:
Склоплива заради полесно пренесување
За сите преносни компјутери до 40,64 cm (16 ")
Начин на ладење: два тивки 60 mm вентилатори
Дополнителни приклучоци: 3 х USB HUB
Димензии: отворена 305 x 24 x 297 mm - затворена 305 x 24 x 180 mm
Број на вртежи на вентилаторите: 2500 rpm
Соодветна за преносни компјутери со димензии 12 ", 15", 15.4 "
Ниво на произведена бучавост: 23 dBA
Материјал: пластика
Боја: црна

Вклучено во испорака:
1 х Подлога за ладење
Упатство за употреба.

Карактеристики:
Linux
Unix
Mac OS X
Windows ® 98SE / ME / 2000 / XP
Windows Vista ™
Windows ® 7

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
UPS Стабилизатор на напон
8.673,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.