Добродојдовте во Conrad

Секогаш во чекор со времето ...


... со бесплатните електронски весници на Conrad
Со регистрирањето на електронските весници, преку Вашата електронска пошта (e-mail) ќе добивате најнови информации и новости од светот на електрониката и технологијата. Исто така секогаш ќе бидете во тек со најновите настани и интересни понуди од Conrad.

Сè што треба да направите е да се регистрирате на формуларот кој го гледате подолу.

Само внесете ги Вашите податоци, електронска пошта (e-mail) и изберете кој формат на весник би сакале да го добивате. Сите останати внесови се оставени како опција и истите не се задолжителни. Ве молиме внимавајте точно да ја внесете Вашата електронска пошта (e-mail).

Доколку не сакате повеќе да ги добивате нашите електронски весници, само притиснете на линкот Одрегистрирај, кој го испраќаме со секој електронски весник.

Пријава за електронскиот весник:

Име:
Презиме :
Е-меил адреса:


Одјава од електронскиот весник:

Е-меил адреса:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.