Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Батерии и полначи за разни апарати

<< < 1 2 3
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
Полнач со 12 канали BTL W/ BaseTech

Кат.бр. 200112
Не е испорачливо!
3.186,00 ден.
Количина:
ПОЛНАЧКА СТАНИЦА УНИВЕРЗАЛ 4 + 2 ПОРТ

Кат.бр. 200027
Не е испорачливо!
1.121,00 ден.
Количина:
Семеен полнач - бел

Кат.бр. 200002
Не е испорачливо!
6.019,00 ден.
Количина:
Семеен полнач - црн

Кат.бр. 200001
Не е испорачливо!
5.016,00 ден.
Количина:
NOVITEC CBT12X тестер за олово-киселински батерии

Кат.бр. 100895
На залиха во Македонија
5.664,00 ден.
Количина:
<< < 1 2 3
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.